Elektrische gereedschappen & tuingereedschap in Aarschot

 

Doe-het-zelf winkel

Onze gereedschappen en werktuigen

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Den Anker: uw gereedschap op ons schap

Elektrische gereedschappen en werktuigen

Bent u op zoek naar kwaliteitsgereedschap? Dan moet u bij Den Anker in Aarschot, bij Leuven, zijn. Niet alleen zetten wij honderd procent in op de beste producten, u geniet hier ook van een uitstekende service en bruikbaar advies. En dat allemaal tegen heel scherpe prijzen. Een van onze specialiteiten? Voor uw elektrische gereedschappen of tuingereedschap moet u bij ons zijn!

 

Overzicht

In Den Anker verkopen wij verschillende (water)pompen, boor-, schuur- en zaagmachines, industriële stof- en waterzuigers, grasmachines, cementmixers, enzovoort. Kortom, alle toestellen en gereedschappen voor de vakman of doe-het-zelver. U betaalt hier cash, of met de bankkaart. Hou zeker ook onze aantrekkelijke promoties in de gaten!

 

Merken

In onze zaak vindt u alleen topmerken. Een greep uit ons aanbod: DeWalt, DAB, Bosch, Makita, Solide-ladders, Ironside en Metabo. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de toepassingsmogelijkheden, opties, prijzen, en garantiebepalingen. Wij leveren uw bestelling ook graag aan huis – gratis, als u in (de buurt van) Aarschot woont. Wist u dat wij ook een hersteldienst hebben voor elektrische gereedschappen die u bij Den Anker kocht? Met andere woorden: onze service stopt zeker niet aan de uitgang! Altijd welkom in onze winkel!

 

Heeft u vragen? Dan mag u ons altijd vrijblijvend contacteren!